Pargas Svenska Pensionärer

IT support

Träffarna i Seniorpunkten startar torsdagen  2.9.2021 kl 10 med följande träff onsdagen 8.9.2021 kl 10. Träffarna fortgår hela hösten varannan onsdag och varannan torsdag om inte nya restriktioner sätter käppar i hjulen. Vi är alla vaccinerade 2 gånger och håller dessutom avstånd och använder munskydd. Se närmare i händelsekalendern beträffande tider och tema.

Vi gör också hembesök så tveka inte att ta kontakt.

Höstens program

Vi hade vår första träff de 2.9.2021 och kom överens om att att varannan gång har vi tema och varannan gång Drop in. Torsdagarna blir tematräffar och onsdagar Drop in. På temträffarna går vi igenom aktuella saker och frågor som deltagarna kommer upp med. På Drop in koncentrerar vi oss på att ge personlig handledning kring deltagarnas IT problem.

Presentation av ny ledare för IT supporten

Kurt Lundström  född på svenska dagen 1947 i Åbo där jag vuxit upp och gått i skola, fem klasser i Classikum och sen Pargas yrkesskola på ellinjen . Tog min ingenjörsexamen i svagström i Sverige.
Familjen består  av min hustru Kristina och 2 barn och barnbarn . 

Arbetet förde oss till Vanda i början på 80 talet där jag som exportchef för olika företag  reste världen runt.  2011 gick jag i pension som jag utnyttjat till att förutom att delta i olika resor arrangerade av Vanda svenska pensionärsförening också  deltagit i föreningens styrelse som IT ansvarig,  då ingen ersättare hittats sköter jag ännu deras hemsida samt datastöd på distans.

Då  vi har en sommarstuga i Pargas mognade tanken på att flytta till Pargas och flytten tog plats i maj 2020. Mina hobbyer är  snickrande på stugan, genealogi och It.
Eftersom jag anmält mig frivilligt att också här fungera som datastöd så kommer  nog en del av oss att mötas. Det intressanta med sådan verksamhet är att man lär känna många människor och lär  sig hela tiden nya saker då  trots allt är amatör gällande IT.

Mina kontaktuppgifter är,  050 041 31 62,   kb.lundstrom(ät)gmail.com