Pargas Svenska Pensionärer

Diskussionsgruppen De pratglada

Vi pensionärer har ofta strålande idéer och väl genomtänkta åsikter som vi säkert gärna söker medhåll för eller kanske är beredda att ompröva bara vi hittar likasinnade. Våra sammanlagda kunskaper och åsikter om smått och stort, högt och lågt behöver ett forum där vi kan mötas och pröva vingarna.   
Vid varje träff har vi ett eller ett par teman som vi ventilerar och skärskådar ur olika synvinklar. Det kan handla om nästan vad som helst som känns angeläget, allt från våra TV-program, banktjänster, torgparkeringen i Åbo, klimatförändringen, EU:s framtid, hyfs och pli, rymdfärder eller vad vi än vill ventilera. – Den som har något på hjärtat som kan tas upp till diskussion ska inte tveka att komma med förslag!

Sammankallare Marianne Saanila, marianne.saanila(ät)gmail.com  040 722 6226

Diskussionsgruppen hösten 2022

De pratglada inleder höstsäsongen tisdagen den 20 september kl. 14.00 prick på Seniorpunkten, Strandvägen 30. Den som har åsikter om olika företeelser och fenomen i samhället eller ute i stora världen och vill få utlopp för sin frustration eller tvärtom känner sig manad att dela med sig av sina glädjeämnen är varmt välkommen att delta i De pratgladas träffar varannan vecka! 

Se händelsekalendern för eventuella förändringar.

Marianne

Marianne Saanila   marianne.saanila(ät)gmail.com  ,  mobilnr   040 722 62 26