Pargas Svenska Pensionärer

Diskussionsgrupp

Vi pensionärer har ofta strålande idéer och väl genomtänkta åsikter som vi säkert gärna söker medhåll för eller kanske är beredda att ompröva bara vi hittar likasinnade. Våra sammanlagda kunskaper och åsikter om smått och stort, högt och lågt behöver ett forum där vi kan mötas och pröva vingarna.   
Vid varje träff har vi ett eller ett par teman som vi ventilerar och skärskådar ur olika synvinklar. Det kan handla om nästan vad som helst som känns angeläget, allt från våra TV-program, banktjänster, torgparkeringen i Åbo, klimatförändringen, EU:s framtid, hyfs och pli, rymdfärder eller vad vi än vill ventilera. – Den som har något på hjärtat som kan tas upp till diskussion ska inte tveka att komma med förslag!

Sammankallare Marianne Saanila, marianne.saanila@parnet.fi,  040 722 6226

Pargasiternas diskussionsgrupp sätter i gång tisdagen den 15 september 2020 kl. 14.00–15.30 på Seniorum, Strandvägen 30, och fortsätter varannan vecka. Lokalen är mycket rymlig och därför lämplig för alla som tycker det är viktigt med behörigt fysiskt avstånd men har tröttnat på att gå hemma och prata för sig själv.